Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

Results 1 to 2 of 2

Thread: Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States
    Posts
    17
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

    Hello, we have a Fryer mill with Anilam 3000 controller. Recently we had to have the motion control board replaced and the place that serviced it also had to reinstall software I think. Before it left here it was jerking in the X and Y axis when moving but everything else worked fine. Got it back yesterday and all of that is fixed but now it's not reading a MCode 8 to turn the coolant on. Does anyone know if there is a setting or something that has to be turned on to make it read that? I wouldn't really think so but with Anilam you never know.

    thanks!

    Similar Threads:


  2. #2
    Member Januaryrust's Avatar
    Join Date
    Jul 2020
    Posts
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

    CanBus setup?



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command

Anilam 3000 Touch Info needed, Not starting coolant with MCode command