Need Help! Got a problem with OKK MCV 520.

Results 1 to 3 of 3

Thread: Got a problem with OKK MCV 520.

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Got a problem with OKK MCV 520.

    Hello Everyone!
    We did a transport on our OKK MCV 520. The System on it is a Fanuc, its an old machine.
    When we plugged in the machine we got an error code: "EX 37, Broken Thermal For Motor"
    Anyone got any idea where to start?

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Mexico
    Posts
    106
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Got a problem with OKK MCV 520.

    This was one year ago so I assume that you already found the solution.

    I had the same alarm, it was an open line of 24VDC thas goes thru the magnetic/thermal breakers.

    I



  3. #3
    Member okk820's Avatar
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Got a problem with OKK MCV 520.

    Hello, I just plugged in ab old OKK MCV820 that I picked and I'm getting the same error code: Broken Thermal For Motor, can anyone elaborate on erd39030's response?



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Got a problem with OKK MCV 520.

Got a problem with OKK MCV 520.

Got a problem with OKK MCV 520.