Problem Multicam shaky cut


Results 1 to 2 of 2

Thread: Multicam shaky cut

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    0
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Multicam shaky cut

    Last couple days my multicam 3000 series has been having shakey cuts when both x and y axis are moving. It ran an error code last week but can't recall what the code was. If it errors again I will write it down. I'm not sure where to start trouble shooting Multicam shaky cut-img_4911-jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Similar Threads:
    Last edited by Aleczander; 02-13-2018 at 03:09 PM.


  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    United States
    Posts
    383
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Multicam shaky cut

    1st thing to check is your pinions to see if they have extreme wear. If you haven't replaced these in some years they are probably are not engaging into the rack and are causing a lot of backlash, check out your gears 1st. If you don't have any excessive wear there, then it can be between your servo and gearbox.

    But I expect your gears to be the problem.

    You most likely need a service call to PM your machine, to give it a once over if you haven't had service on your machine in a while.

    Give me a call if you would like to set up a service call or if you have any questions

    678-548-1483
    Maurice Phelps



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Multicam shaky cut

Multicam shaky cut