Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY


Results 1 to 3 of 3

Thread: Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    United States
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

    Hello
    Machine was off for a while. After swithed on "no alarms" but it didn't pull READY status. On servo amps. sais like "b1" "b2" "b4".
    External contactor is OFF state. So charge LED is off, if manually push contactor charge lamp is on state and power supplied to servo amp, but nothing happen still NO READY.
    How I understand driver not receiving ready on signal from NC. But what should avoid that signal?

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    United States
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

    And found little "o" symbol on power source module. Some how there no error like that in datasheet about that.



  3. #3
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    United States
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

    We fix it, issue was brain board in power supply unit. it has some internal soft problem.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY

Mazak VCN-510 Matrix Control NO READY