Need Help! No g-code file generated by Madcam in Rhino


Results 1 to 5 of 5

Thread: No g-code file generated by Madcam in Rhino

  1. #1
    Registered
    Join Date
    May 2009
    Location
    Latvia
    Posts
    22
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default No g-code file generated by Madcam in Rhino

    I have encountered a problem that I am unable to resolve.
    I have attached a picture, which shows on the right the window for postprocessing and creating g-code file. No errors there and it says the location and name of the file that was created.
    But the problem is that the file is not there. In the attached picture on the left is "open" window at the folder, where the g-code file should be, but the folder is empty.

    I have tried reinstalling Rhino and Madcam and now I am totally out of ideas.
    I would appreciate any suggestion or poke in the right direction. Thanks in advance!

    Similar Threads:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails No g-code file generated by Madcam in Rhino-madcamkluuda-jpg  


  2. #2
    Community Moderator
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    1642
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: No g-code file generated by Madcam in Rhino

    Can you make a test with the default 3 axis LinuxCNC post processor?
    I have a feeling that the post processor might cause an error and the error is silently thrown by the generator.



  3. #3
    Registered
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Canada
    Posts
    97
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: No g-code file generated by Madcam in Rhino

    Try sending it to desktop



  4. #4
    Registered
    Join Date
    May 2009
    Location
    Latvia
    Posts
    22
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: No g-code file generated by Madcam in Rhino

    thanks for the suggestions! I already had tried different other postprocessors (for Mach3 etc) and also tried different output folders, but it was still the same.
    but I made progress, when I reinstalled windows... no idea, what was the cause



  5. #5
    Community Moderator
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Sweden
    Posts
    1642
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: No g-code file generated by Madcam in Rhino

    It was Windows then!



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

No g-code file generated by Madcam in Rhino

No g-code file generated by Madcam in Rhino