Need Help! has any one seen this?


Results 1 to 3 of 3

Thread: has any one seen this?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    usa
    Posts
    131
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default has any one seen this?

    I load Mach3 default looks right box with 2 circles,has any one seen this?-right-jpg

    now I load XML file for my break out board its not righthas any one seen this?-wrong-jpg

    what can i do???



  2. #2
    Community Moderator ger21's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Shelby Township
    Posts
    34947
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: has any one seen this?

    Change the IJ mode in General Config.


    Loading a different .xml file will change ALL of your Mach3 settings, so you'll likely need to manually change a lot of them to what you need them to be.

    Gerry

    UCCNC 2017 Screenset
    http://www.thecncwoodworker.com/2017.html

    Mach3 2010 Screenset
    http://www.thecncwoodworker.com/2010.html

    JointCAM - CNC Dovetails & Box Joints
    http://www.g-forcecnc.com/jointcam.html

    (Note: The opinions expressed in this post are my own and are not necessarily those of CNCzone and its management)


  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    usa
    Posts
    131
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: has any one seen this?

    you got a gold star today it worked Changing the IJ mode in General Config. I was pulling my hair out Thanks!!



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

has any one seen this?

has any one seen this?

has any one seen this?