Need Help! Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

Results 1 to 2 of 2

Thread: Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

    Hi,
    i stated my lathe today just to run it like we do every month if it isn't working and today the X axis was making a terrible vibration even when it wasn't moving, like the servo was chattering back and forth.
    then it cut out and now has the following errors 931, 930, 310

    when i push standby the hydraulic pump starts for a second or so then cuts out.

    1996 machine with Seiki multi controller

    can anyone help me please?

    Similar Threads:
    Last edited by tomalexander; 10-22-2020 at 11:29 PM.


  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    United Kingdom
    Posts
    496
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

    Have you checked the servo cards? PM me a pic of them



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error

Hitachi Seiki HITEC-TURN 20SII Error