TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

Results 1 to 3 of 3

Thread: TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

  1. #1
    *Registered User* Nil27's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    2
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

    Had problem with MIKRON VCP600. And HEIDENHAIN TNC 426 . While Machine ON , MP : Line w/o number message occurs with mp712 para on screen . May be one or two para deleted by mistake.

    How to edit para on same screen and save.



    Sent from my SM-J710F using Tapatalk

    Similar Threads:


  2. #2
    Registered
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Hungary
    Posts
    91
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

    The cursor-marked sentence must start with a semicolon.



  3. #3
    Registered
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    23
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

    ; start with it



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

TNC 426 MP input (MP line w/o number error)

TNC 426 MP input (MP line w/o number error)