NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!


Results 1 to 2 of 2

Thread: NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!

  1. #1
    Neptune1776's Avatar
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!

    I Operate a Calypso waterjet with NC Geomate and NC Console. NC Console is working fine, but Geomate won't show my drawings and the cooridnates it shows the cursor at are millions of inches away from where it should be. Any help with this issue would be greatly appreciated.



  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    United States
    Posts
    4
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!

    Quote Originally Posted by Neptune1776 View Post
    I Operate a Calypso waterjet with NC Geomate and NC Console. NC Console is working fine, but Geomate won't show my drawings and the cooridnates it shows the cursor at are millions of inches away from where it should be. Any help with this issue would be greatly appreciated.
    hey,

    i run a multicam water jet so there might be some differences but, there are a lot of settings that come into play, "show these layers only" "drop geometry" etc etc, another thing is where you are exporting from, in my case enroute to geomate, when i open the file in geomate, a boundary box can help with this, you can highlight it and drop it from the cutting path but still maintain the placement position.hope this helps.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!

NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!

NC Geomate Screen Positioning way off. PLEASE HELP!!