new labtop will not run mach3 on my diy router

Results 1 to 2 of 2

Thread: new labtop will not run mach3 on my diy router

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    usa
    Posts
    22
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default new labtop will not run mach3 on my diy router

    I purchased a dell 15 inspiron windows 8 64 bit and uc100 motion controller for my cnc router and am not getting any jog from the motors. I have been through three weeks of banging my head against this thing and still have no movement. mach 3 and the controller shows me that everything is working but again no movement??? what am I missing?

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    USA
    Posts
    2415
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: new labtop will not run mach3 on my diy router

    SInce the UC100 is using a plugin running in MACH that would be the place to start. Try it on another PC with WIN7 64 bit and see if you get motion. Unfortunately all MACH knows is that it is sending trajectory information through the plugin to the device.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

new labtop will not run mach3 on my diy router

new labtop will not run mach3 on my diy router

new labtop will not run mach3 on my diy router