install.bat

Results 1 to 3 of 3

Thread: install.bat

  1. #1
    Registered heimel's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    fghfghfgh
    Posts
    12
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    I get the following error message when I click on the install2010.bat

    The module "HostLibIV2010.dll" was loaded, however the call to "DllRegisterServer" has failed (error code 0x80070005)

    How can I solve the problem.
    I already re-installed it several times!

    Kind regards



  2. #2
    rke68's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    zu Hause
    Posts
    284
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    If the automated integration in the Inventor doesn’t work, then that could have several reasons.

    What operating system have you got?
    What version of inventor is installed?
    Which Inventor CAM version should be installed?
    What right does the user has on that work place?



  3. #3
    mstockmann's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Hörstel
    Posts
    81
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Hello Heimel

    Is the new Windows 7 installed on your computer? If yes, register at www.inventor-cam.de and downloads and install the operating system patches . Then de-install InventorCAM and install it again. Afterwards the problem should be gone!

    Regards
    Michael Stockmann

    Mit freundlichen Grüßen<br /><br />M. Stockmann<br />SolidCAM GmbH<br /><a href="mailto:Michael.Stockmann@solidcam.de">Direktkontakt</a>


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

install.bat

install.bat

install.bat