Alarms on my Leadwell MCV OP


Results 1 to 5 of 5

Thread: Alarms on my Leadwell MCV OP

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    121
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Alarms on my Leadwell MCV OP

    Hi guys
    Hope this is the correct place to put this??

    So I finally got my Leadwell powered up after 2 and half years sitting around (I think this is the main cause??) and got some errors.
    On first power up I had an EMG Alarm (Red LED) also flashing on screen said "not ready".
    So I read on this forum try pushing and holding "rest and Delete" during power up. (I probably shouldn't have done that)

    So now the alarm messages are,
    Spindle trouble (Other red LED)
    100 P/S Alarm
    417 servo alarm X axis DGTL Param etc. Ill post pics.
    I was told ill need to load Parameters back into the machine?????

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245950320_594555688403606_8678918079659419956_n-jpg

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245961768_1751183105088921_965082363607706288_n-jpg

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245928004_584980566279151_1645593015212955840_n-jpg

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    121
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Alarms on my Leadwell MCV OP

    Just want to make sure this is the correct area to post this?



  3. #3
    Member cncmakers001's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    China
    Posts
    244
    Downloads
    1
    Uploads
    3

    Default Re: Alarms on my Leadwell MCV OP

    Quote Originally Posted by toranacar View Post
    Hi guys
    Hope this is the correct place to put this??

    So I finally got my Leadwell powered up after 2 and half years sitting around (I think this is the main cause??) and got some errors.
    On first power up I had an EMG Alarm (Red LED) also flashing on screen said "not ready".
    So I read on this forum try pushing and holding "rest and Delete" during power up. (I probably shouldn't have done that)

    So now the alarm messages are,
    Spindle trouble (Other red LED)
    100 P/S Alarm
    417 servo alarm X axis DGTL Param etc. Ill post pics.
    I was told ill need to load Parameters back into the machine?????

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245950320_594555688403606_8678918079659419956_n-jpg

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245961768_1751183105088921_965082363607706288_n-jpg

    Alarms on my Leadwell MCV OP-245928004_584980566279151_1645593015212955840_n-jpg
    Are there any alarm codes on the servo drivers?

    http://cncmakers.com/cnc/controllers/CNC_Controller_System/CNC_Retrofit_Package.html


  4. #4
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Australia
    Posts
    121
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Alarms on my Leadwell MCV OP

    all i know are these alarms on the screen and red LED



  5. #5

    Default Re: Alarms on my Leadwell MCV OP

    "RESET+DELETE" clears all NC data. So you are correct in having to reload NC and PC parameters, as well as any Macro programs / variables that may have been used for machine.
    functions. You may also need to track down the option parameter settings if you don't already have them.

    Get that part sorted and see what you have left for alarms.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Alarms on my Leadwell MCV OP

Alarms on my Leadwell MCV OP

Alarms on my Leadwell MCV OP