Need Help! 0M-A zero return parameters?


Results 1 to 2 of 2

Thread: 0M-A zero return parameters?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Australia
    Posts
    175
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default 0M-A zero return parameters?

    I'm trying to set my zero return on my old mill and the X and Z will zero return and set the parameters but the Y wont.

    the Y parameters are not set yet and are zero in the parameters. the axis is slowing down but the xais stops before the switch drops off the back of the dog. it isn't on an overtravel it just stops like it has found home.

    I have read a few posts mentioning the grid shift parameters 708-710 but they are zero already.

    I think I can just move the dog back a little but i would perfer to change a parameter and have the machine reset the zero return for that axis.

    anyone kow the paramter to modify?

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Australia
    Posts
    175
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: 0M-A zero return parameters?

    I solved it by jogging past the dog and inputting the value into the zero sep parameter and changing p22 to set for the y axis.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

0M-A zero return parameters?

0M-A zero return parameters?

0M-A zero return parameters?