Kanalog outputs sometimes stop working... - Page 2


Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 13 to 15 of 15

Thread: Kanalog outputs sometimes stop working...

  1. #13
    Registered
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    315
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Kanalog outputs sometimes stop working...

    Ok new firmware is loaded properly now with 4.34k. Ill post back later on how it works.



  2. #14
    Gold Member TomKerekes's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    2930
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Kanalog outputs sometimes stop working...

    Hi Mark,

    V4.34k is a test version before the final release of V4.34. Please upgrade to V4.34 as I'm not 100% sure the new Firmware is compatible with the older V4.34k.

    Regards



  3. #15
    Registered
    Join Date
    May 2012
    Location
    canada
    Posts
    315
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Kanalog outputs sometimes stop working...

    Ok sorry I was thinking 4.34 would be older then 4.34k, but i see what your saying now about the final release.

    I ran the machine for about an hour since, making parts and doing toolchanges etc with the test program running in the background and no errors so appears to be working! Thanks again Tom! This is still with 4.34k. I will update to 4.34 tomorrow, if anything changes I will post back but I think you have it fixed.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Kanalog outputs sometimes stop working...

Kanalog outputs sometimes stop working...