C11G Board issues

Results 1 to 10 of 10

Thread: C11G Board issues

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United States
    Posts
    181
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default C11G Board issues

    I wanted to see if anyone else has had issues with the NEW C11G boards. I got my first one and if the PC was not in "run" condition the Relays screamed and the analog voltage was zero. I was sent a second board which still had the relay screaming. Then they sent me a third board and it worked for about a month now its doing the samething.

    Anybody else got these issue or am I just the lucky guy?

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United States
    Posts
    244
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Please tell me more. Do you have a ticket number?
    Arturo Duncan
    https://cnc4pc.com



  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United States
    Posts
    181
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Quote Originally Posted by arturod View Post
    Please tell me more. Do you have a ticket number?
    Arturo Duncan
    https://cnc4pc.com
    No I was trying to see if this is my setup. This board is starting to do the samething the other 2 you sent me were doing. Can you tell me what is wrong?



  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United States
    Posts
    244
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    I have no idea of who this is. You talk about a problem with a C11G board that we sent. I do not recall a case of bad C11G? You talk about several boards? I have no clue.

    Arturo Duncan
    https://cnc4pc.com



  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United States
    Posts
    181
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Quote Originally Posted by arturod View Post
    I have no idea of who this is. You talk about a problem with a C11G board that we sent. I do not recall a case of bad C11G? You talk about several boards? I have no clue.

    Arturo Duncan
    https://cnc4pc.com
    Neil Cunningham in Charlotte NC

    I was the one that reported the screaming relay. Then you sent me a working board and now that board is starting to do as the others. I just wondered what you found and could my setup be an issue. I have had this third board for a month or so.
    I had put in ticket numbers for the other boards...



  6. #6
    Member
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United States
    Posts
    244
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Neil,
    YES!!! I remember you. I remember the case with a batch of boards due to a resistor out of specs. As far as I can tell off the top of my head, we replaced all those boards. What is the issue you are having now?

    Arturo Duncan
    https://cnc4pc.com



  7. #7
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United States
    Posts
    181
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Yes you did .. but the new board is starting to do the same thing.

    Not every time but it has happened a couple of times when I started up the controller. When MACH get control the issue always stops..

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk



  8. #8
    ericks
    Guest

    Default Re: C11G Board issues

    My 11G board does the same thing....actually i am not using it any more but i did notice it when i used it from the start.



  9. #9
    Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    United States
    Posts
    181
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: C11G Board issues

    Quote Originally Posted by ericks View Post
    My 11G board does the same thing....actually i am not using it any more but i did notice it when i used it from the start.
    How old is your board

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk



  10. #10
    ericks
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by truckeic View Post
    How old is your board

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk
    Less than six months



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

C11G Board issues

C11G Board issues

C11G Board issues