AC2100: Axes 'drive ready' signal missing


Results 1 to 3 of 3

Thread: AC2100: Axes 'drive ready' signal missing

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    mexico
    Posts
    54
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default AC2100: Axes 'drive ready' signal missing

    hi

    I have arrow 500 , sometimes when compressor start on ,show this alarm Axes 'drive ready' signal missing.

    sometimes working without alarm but today all day show alarm when compressor start on.


    Any ideal ??

    Similar Threads:


  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    mexico
    Posts
    54
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: AC2100: Axes 'drive ready' signal missing

    while the compressor does not start work without alarm.
    but when you turn on the compressor the alarm appears



  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    usa
    Posts
    491
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: AC2100: Axes 'drive ready' signal missing

    Sounds like the compressor is interfering with the control and causing a problem. You could also have a drop in voltage when the compressor starts( inrush current) and causing the drive to drop out. Put the compressor on a different power source.

    MIKE CNC Machine Services INC | Cincinnati Milacron MachinesCNC Machine Services



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

AC2100: Axes 'drive ready' signal missing

AC2100: Axes 'drive ready' signal missing