Problem Bridgeport Interact 1 TNC145


Results 1 to 3 of 3

Thread: Bridgeport Interact 1 TNC145

  1. #1
    Member Drosagro's Avatar
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    1
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Bridgeport Interact 1 TNC145

    Hello fellow CNC geeks

    I have a problem with my interact series 1 mill and need to consult you guys on what you think is the cause and hopefully solution to my issue. Hope someone can help.

    The machine recently lost itself and threw up an error message: "Gross Positioning Error B"

    This happens on both X and Y axis.

    I noticed sometimes the axis jumps slightly when moving the machine manually.

    The feed rate override is also not working and seems to be stuck on full.

    Can anyone steer me in the right direction on this? Any help would be much appreciated. Thanks in advance.

    Danny.

    Similar Threads:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Bridgeport Interact 1 TNC145-20191102_131601-jpg  


  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    United Kingdom
    Posts
    397
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Bridgeport Interact 1 TNC145

    Check your motor brushes



  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    us
    Posts
    1091
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Re: Bridgeport Interact 1 TNC145

    check your tach trailing error adjustment

    has this machine run before

    Also the override pots die, but even if that is so, it is not your problem



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum for manufacturing industry. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on


Our Brands

Bridgeport Interact 1 TNC145

Bridgeport Interact 1 TNC145

Bridgeport Interact 1 TNC145