PDA

View Full Version : Post Processor for Mach 3????



basskitcase
02-15-2010, 11:39 AM
I have RhinoCAM 1.0 and it has post processors for Mach1 and Mach2 but not Mach3. I have also seen that the AXYZGCode Post processor gives g codes that look similar, but what do you use??? I know someone out there must use RhinoCAM with Mach3 :)

The post processor saves the files as a .txt file. The gcodes in Mach3 are .tap files. How do i convert them?

Thanks!!!!

scudzuki
02-15-2010, 07:23 PM
1. Mach2 and Mach3 accept the same G code format so the post for Mach2 should be fine.

2. Change the file extension to .tap after you've posted the code or simply change the drop down box to "all file types" when selecting the file in Mach3. Text files (.txt) open just fine in Mach3. The file format is no different (.tap files are text files, too) just the file extension.

Joe

basskitcase
02-16-2010, 05:28 PM
OK thanks!!!