PDA

View Full Version : Need Help! maho 1000



jalil
01-21-2010, 07:16 AM
Hi
Is there anybody who knows reason for DIFFERENTIAL COUNTER OVERFLOW error for MAHO1000 with Phillips 432 control. when we want move the axes,machine give error X04(Differential counter overflow) then hydraulic system turn off, Are there any experience with this faults?

Reply With Quote

Sincerely!

NAYEB

Grusse
01-22-2010, 03:17 PM
Hi
Is there anybody who knows reason for DIFFERENTIAL COUNTER OVERFLOW error for MAHO1000 with Phillips 432 control. when we want move the axes,machine give error X04(Differential counter overflow) then hydraulic system turn off, Are there any experience with this faults?

Reply With Quote

Sincerely!

NAYEB

Is it the same with all axis, or is it only when you move X-axis? If it´s only are problem with X-axis, i would try to switch the linearscale giver from X-Y & Y-X to see if the problem moves to the Y-axis?

You can also try to start up the machine and let it warmup for about 20min ore more, before you try to run it? This can help if the linearscale giver is worn? Or just try to clean the scale?

Good luck!

jalil
01-23-2010, 02:41 AM
dear GRUSSE:

we can't move all axes and for all axes give error X,Y,Z 04 also we cleaned all linearscale but problem not solves.

best regards,

JALIL

Grusse
01-23-2010, 04:32 AM
dear GRUSSE:

we can't move all axes and for all axes give error X,Y,Z 04 also we cleaned all linearscale but problem not solves.

best regards,

JALIL

Have you check your machine constants, or try to reload them? What software version do you have on your Maho?

jalil
01-23-2010, 07:47 AM
yes we check constant & check all of board except drives and software is 432

jalil
01-25-2010, 12:03 AM
Have you check your machine constants, or try to reload them? What software version do you have on your Maho?

Dear GRUSSE:

yes we check constant & check all of board except drives and software is 432

rajeshmalhotra
01-25-2010, 12:34 AM
Hi. this is Rajesh.

for power supply we are using a 3 phase online ups with battery backup having an output of +- 1% of pure sine wave for the last 3 yrs.

Recently we are facing faliures in one axis card and vector drive.

what would be the probable causes and what can we do???

would be thankful for your help.

nylas
05-04-2011, 06:55 AM
Verify this ones :

1. Linearscale and sensor

2. Transmision Belt from axis

3. Motor grip

4. Constants

MasterControls
06-07-2011, 03:32 PM
Does anyone have information on the Philips MeBkopf PE2470. Looking for signal info. and wiring schematic

mariandumitru56
07-01-2015, 04:13 AM
Do you receive any piece of information? If yes, please, send me these data.