PDA

View Full Version : Best computer for Mach2



ynneb
02-14-2005, 12:16 AM
I am wondering what the best computer is for mach2 ?

The current computer I use for it is only a penty500. I have a better computer but for some reason, mach2 and the better computer just dont get on.
I seem to remember reading in the Yarpoo forum that there was a type of computer to avoid. Does anyone know what type it was? I think it was an incompatability issue with the type of mother board or something?

Thanks

Barker806
02-14-2005, 05:35 AM
I the last few I got were not great ccomputers... They were 2.8GHz with an okay video card. The things you need to stay clear of are on board video and at times VIA chipsets... I have one running with a VIA chipset but I have seen some that will not.

I have installed his software about 8 new computers and all seem to work :)

Hope that is a little help
~Brian

strat
02-27-2005, 09:20 PM
thanks for the info my shop sys is an old p300 and it works for the control the image conversions lock up my net sys is 1.6 amd on a board with the via chipset and prob with conversions on it too