PDA

View Full Version : Tripple toolholder



Multusdriver
01-21-2009, 03:50 PM
High guy´s and greetings from sweden.

Need a little help with my Multus B300-W. It´s a new job and all the tools are done exept for one. On tripple holder, the third tool is a threadholder. To be able to zero it in I need to position the Y-axis so that I can reach the tool setter. How? In normal position the turret is on Y0, and now I think it should be something like Y25, but how?

Thanks in adwance

Gabriel

budgieW
01-24-2009, 05:46 AM
Do not turn on the Y axis.

do the following

MDI
G0 Y25
Write
Cycle start

Multusdriver
01-24-2009, 10:54 AM
Do not turn on the Y axis.

do the following

MDI
G0 Y25
Write
Cycle start

Thanks budgieW, I did just that and it´s ok