PDA

View Full Version : Need Help! Osai postprocessor for Solidcam



maparkopo
12-09-2008, 04:36 AM
Anyone has a postprocessor for CMS machine with Osai controler ??
Tks

mirko123
11-20-2010, 10:37 AM
Need the same thing, if anyone could help that would be great!

claudiu220405
04-02-2011, 04:18 AM
Search here for "All Post processors" I put all my post processors there and I have one like that try it!

solidcamx
04-14-2014, 12:07 PM
Hello,
I have a postprocessor for SOLIDCAM Osai S510i