PDA

View Full Version : mach3 post processer



Hiredgun
09-27-2008, 07:12 PM
if someone could help me, i need a post processor for surfcam to mach3 for 4 axis work. my friend is coming over to work with me next weekend, he has surfcam at his business. hes bringing it with him to help me.

mc-motorsports
09-28-2008, 02:43 AM
http://www.machsupport.com/forum/index.php
Post there, you will get the best answer, and probably the fastest answer. Good luck!

Hiredgun
09-28-2008, 02:35 PM
no luck there.

sinderal
09-29-2008, 06:59 AM
Would you please post the GM code of Mach3 4 Axis, especially the Tool Change, First Tool Change, Start up Sequence, End Sequence, Cycle code ... etc.

I think someone could help you!

Hiredgun
10-07-2008, 02:06 AM
if anyone could help me i would appreciate it. i think its based on a fanuc control code

tnik
10-07-2008, 11:34 AM
need to post a program like sinderal said, with the G and M codes of what he specified.. that txt file you posted doesn't help..

MaCroB
10-09-2008, 07:42 PM
if anyone could help me i would appreciate it. i think its based on a fanuc control code

Text file looks like a Mastercam post file....:eek: