PDA

View Full Version : CUT STL FILE



enri
01-23-2008, 02:15 AM
How can I cut an .stl file with surfcam?

jetpig1
05-30-2008, 11:01 PM
I have had to use STL files from a 3 D scanner to write tool paths on. They can't be imported into Velo 3 directly, as far as I know. I have converted them in Rhino 3D to STEP files for direct import into Velo 3. I wish they still had direct import, STL's are common in prototyping and 3 D scanning....

jetpig1@aol.com

chmillman
05-31-2008, 04:13 AM
How can I cut an .stl file with surfcam?
Short answer: you can't. Surfcam does not have any way of machining mesh files. Probably one of the few CAM programs out there that still can't. --ch