PDA

View Full Version : LazyCAM - Mach3 Scale



nadimhoque
11-10-2007, 04:40 PM
We have been cutting using Mach3 and using LazyCAM to convert from DXF to G-Code. We recently updated to LazyCam Pro and now we are having problems cutting to the correct size. It is supposed to cut 18 inches tall and only cuts 4 inches. I have looked through the settings but havent had any luck solving the problem. Any suggestions?

ger21
11-10-2007, 04:49 PM
Is the .dxf the correct size? Is the g-code incorrect, or are your steps/unit set wrong?

Dan Falck
11-13-2007, 10:56 PM
Sorry if this seems like a smartass question, but I don't know anything about Lazycam- is Lazycam open source software? Where would I find the source code?

Thanks,
Dan

ger21
11-14-2007, 08:09 AM
No, it's not. A demo is included with Mach3.