PDA

View Full Version : Planet CNC without THC Option



phamandp
08-30-2018, 04:56 AM
Hi everyone,
I'm An. Now, I have I problem with Planet CNC TNG software. I tried to activate THC Option in Planet CNC TNG but I did't find it anywhere. Could everyone please to let me know: "how to activate it". Thanks you a lot.
https://www.cnczone.com/forums/attachment.php?attachmentid=400990&stc=1

PlanetCNC
08-30-2018, 06:01 AM
THC option is for now available only with the 10.30 version of PlanetCNC TNG software.

phamandp
08-31-2018, 09:42 AM
THC option is for now available only with the 10.30 version of PlanetCNC TNG software.
I got it, thanks you alot.