PDA

View Full Version : Esprit not save the parameter of SolidMill tools



seb49
12-11-2017, 02:48 PM
Hello,

I can't understant why my Esprit won't save the parameters of SolidMill tools. Each time I need to use one of them all values are setting up by default.

Is there a probleme with file folder configuration ? I think it's ok for me but can't understant my issue.

Thanks for your help
Regards

Forza
12-26-2017, 06:48 AM
Use "Manager cutting tool"

Nixa
03-19-2019, 05:29 AM
You can save tools in separate files, multiple tools in single file, or you can make template wich includes tools, machine setup, etc. I',m using last option.