PDA

View Full Version : Arc Ok.



MrEmo
07-23-2017, 03:09 AM
Is there a way to setup Arc Ok/ Ok to move in the software?

PlanetCNC
08-01-2017, 04:45 AM
Can you explain slightly more in detail what you mean?

MrEmo
08-07-2017, 04:29 AM
Can you explain slightly more in detail what you mean?

I was wondering if there was a way to connect a signal that would tell the cnc that there has been established an arc which then tells the machine it is ok to start moving the torch.

But I think I found a way to go around the issue in sheetcam and setup different pierce times.