PDA

View Full Version : Need Help! RhinoCam + RICH AUTO A11



afromeloni
06-12-2017, 02:07 PM
Hi guys,
I´m working with a chinese CNC router which has a post processor called Rich Auto A11.
I´m trying to use it with RhinoCam, but Rich do not figure as an option in RhinoCam processor selection menu...
Do somebody knows if there is a way to make it work anyway?
Thank you!
Francesco

awerby
06-12-2017, 03:17 PM
Assuming that's a legal seat of RhinoCAM you're using, Mecsoft will configure a post for you for free. Just send them a sample of some code that works with that machine and they'll do the rest.

Melkiades
06-25-2017, 04:51 PM
Here is it:
https://dfiles.ru/files/h48gsytoi
This two pp was modifyed by me especially for DSP 0501 units from Ritzahong
Unpack it to Posts\ in rhinocam installation folder.
Choose appropriate pp from list.
QuickCNC.spm noARC don't generate F codes - you should set feed speed from DSP.
Also i meet rare bug when DSP proceed G02/G03 commands. noArc pp fix this.
Do not use G82/G83 (drill) - DSP shall not raise bit after drilling - it's DSP inner bug.