PDA

View Full Version : Post Processor



scubanick
10-27-2006, 11:10 AM
Does Anyone Have A Post Processor For An Okuma Lathe
With An Osp 5020l Control For Surfcam

sang sys
11-16-2006, 09:03 PM
Yes, i got post for it
it work very good

sang sys
11-16-2006, 09:05 PM
Does anyone have post for Surfcam velocity Agie wire edm?

tnik
11-17-2006, 09:34 AM
agie 2axis post..

scubanick
11-17-2006, 11:16 AM
would you be interersted in sending in to me
or attaching it here

tnik
11-18-2006, 07:18 AM
it is attached here..
AGIE.zip is in my post above.

scubanick
11-18-2006, 07:42 AM
sorry about that i was talking to sang sys about the okuma post

sang sys
12-04-2006, 07:47 PM
:)
sorry about that i was talking to sang sys about the okuma post


Sorry, for the delay

Here are smartcam post for okuma act35 lath

if you any questions email me i will anwere if i can.

sang sys
12-04-2006, 07:53 PM
Post for ACT35

It work very good.

Question email me.

Tommy
07-20-2007, 12:40 PM
Does anyone have the Post Processor for Agie CNC 100 that works in BoBcad 16.1 Wire.

tnik
07-20-2007, 02:41 PM
Bobcad will create the post for you, just contact them..

Tommy
07-20-2007, 06:31 PM
Thanks for the reply, however Bobcad told me today I would have to upgrade they no longer support V16.1 Wire.

Paraprop
11-07-2007, 08:00 AM
Hi, does someone know which Surfcam Postprocessor might work with a DeskCNC setup ?

Thanks

Daniel

tnik
11-07-2007, 08:38 AM
DeskCNC setup? sounds like it's software.. you would need to find a post that outputs the 'gcode' for your machine.. from looking at deskCNC's manual, its probably close to fanuc/haas.. I would start with one of those, and then edit it as needed..

Paraprop
11-07-2007, 08:57 AM
Hi tnik, thanks for hint. DeskCNC is actually CAM/CNC software + controller hardware.

rbest27
12-08-2007, 12:42 PM
anyone have a haas lathe post with canned cycles?

walter20
01-31-2010, 10:05 AM
seƱor. buenos dias porfavor yo tengo un cpu de torno cnc marca intertech 42-170 y el cpu es syntec baby2 queria saber si usds. tienen uno para venderme o el renplazo que paso la pila de litium se gasto la cambiamos y y la pantalla nos pide inserte diskest mi telef. 01-4582591 preguntar por ing.diaz o escribir al mail.diaz_delgado_20@hotmail.com