PDA

View Full Version : Traori activation



DonMarko
11-12-2009, 02:54 AM
Hello

Is it possible to unlock Traori or can one make it only with help of the manufacturer?

When I create a program with Traori, the message “locked option was used” appears.

Controller: Siemens 840D powerline

Barthelmann@Siemens
11-12-2009, 03:30 AM
Hi

TRAORI is an option that is liable to pay costs and it only may be unlocked by the manufacturer. Besides, a special commissioning is required.

Regards,
Bernd Barthelmann

DonMarko
11-12-2009, 04:40 AM
Thanks for your reply! ;)

meharcv
01-02-2011, 01:30 AM
You can please upload a document how to commission traori function for 840D sl machine with swivel head ( eg: traori type :24.) or please sent me to my mail account meharcv@flexicam.com