PDA

View Full Version : Bug..



mcode
06-05-2013, 11:34 AM
Hi Scott,
I was using 2.3b2 and ran into a problem with rotate, shift, and scale where the Y
values were were not updating correctly or not working in absolute. Try those tools
with this code and you might be able to nail it down. Thanks for your continued work
on this great software!

(ProtoTrak Import format sample)
N1G0X0Y-0.15S550T1
G1X0.185F15.
G3I-0.185
G1X0.535
G3I-0.535
G1X0.845Y-0.18
G41X0.855
G3X0.885Y-0.15J0.03
I-0.885
X0.855Y-0.12I-0.03
G1X0.845
G40


Mark C

MetLHead
06-05-2013, 05:38 PM
Hi Mark,

There is a work-in-progress build of NCPlot v2.30 beta 3 available here:

www.ncplot.com/ncplotv2/NCPlot_v230B3.exe

Give this one a try and let me know if you still see the same issues.

Thanks,
Scott

mcode
06-06-2013, 08:32 AM
Works like a charm!

Thanks Scott