PDA

View Full Version : Help. Need post processor for Artcam to Wincnc for Shop Sabre



Cerebral
03-31-2013, 02:18 PM
Hello, i am hoping someone can share their post processor file with me that works with artcam, wincnc, and shop sabre.

I have a 4896 with no tool changer but I do have the tool measure switch.

the only post i see listed in artcam will not open in wincnc for me. I believe its because it is setup for tool changer.


Also, if any of you have experience with using artcam with wincnc on a shop Sabre, if you have any advice for me, or a general procudure to follow, any hits or tips to share.

please and thank you.

troy_wood
04-08-2013, 08:26 PM
If you still need the file let me know and I will send it to you.

troy_wood
04-16-2013, 09:51 PM
I sent you all the .pp files - hope things work out for you. Troy.

duraflap
11-02-2013, 03:40 PM
Hello all
I recently have aquired a used 4816 Shop Sabre with ATC router and just about have her up and running.
I'm having trouble with my post processor in Bobcam writing a correct G code for this machine.
When I try and load a G code with the TAP. extension into the Wincnc controller, it will load all the x, y moves to show the drawing but the first Radius will not load. I've tried both IJK and R formats for the radius but neither will load correctly. I suspect I have the wrong post processor for this machine. Does any one know where or what I will need to do to aquire the correct PP for the Shop Sabre?
Thank you in advance
Dennis