PDA

View Full Version : Mach3 External Estop Reset



bcromwell
01-24-2006, 10:59 PM
I am trying to find a hotkey or the abilty to reset an estop with an external switch. I don't see anywhere to assign a pin directly, is there a hot key to do it, that I can assign to a pin?

ger21
01-24-2006, 11:08 PM
I think this is how you do it. On the input page, set OEM Trigger#1 to your external switch. Then, on the hotkeys page, set the trigger #1 code to 1021.

You might want to read through the customization Wiki at www.machsupport.com

All the codes can be found there.

bcromwell
01-24-2006, 11:16 PM
Worked like a charm! Thanks!