PDA

View Full Version : Surfcam Post Processor



drakesis
01-02-2006, 05:23 PM
Hi all,

Does anyone have a post processor for Surfcam.

Thanks,
Will

Bowman
01-16-2006, 10:31 AM
You may want to try the post for AllenBradley8400 Control I recently was tipped about this one for use with TCNC. I have used the HAAS post with a little editing with TCNC. If they were included with Surfcam give them a try. Good luck.

Bowman

drakesis
01-16-2006, 06:02 PM
You may want to try the post for AllenBradley8400 Control I recently was tipped about this one for use with TCNC. I have used the HAAS post with a little editing with TCNC. If they were included with Surfcam give them a try. Good luck.

Bowman

I also have been using the Haas post with some tweaking, but the 4axis is totalty messed up. I will try the AllenBradley8400.

Will

JDEMPSEY
01-24-2006, 08:37 AM
I need some help with Surfcam. I have had to change computers due to a crash and now I need to get my post processor working again. I need to know how to activate one of the post already listed and also how to get my custom post to work. Which files to put where. Any help would be greatly appreciated

drakesis
01-24-2006, 05:58 PM
I need some help with Surfcam. I have had to change computers due to a crash and now I need to get my post processor working again. I need to know how to activate one of the post already listed and also how to get my custom post to work. Which files to put where. Any help would be greatly appreciated

Which post in surfcam do you need?

JDEMPSEY
01-24-2006, 09:56 PM
I have the post. I have one for HAAS 5 axis. On the old computer I was using the out of the box HAAS VF post for 3 axis work and now it tells me path not found when I try to use it on the new computer. I have no idea on what to do to fix it. I also have no idea which files to put where so I can use my 5 axis post.

drakesis
05-24-2006, 09:17 AM
Sorry, been away for awhile,

If you have a copy of your post, just copy and paste you post in the "Postform.m" located in the "Postlib" folder of the Surfcam directory.
Afterwards restart Surfcam and you should see it in the operations manager.

sinan-ba
09-13-2013, 11:22 PM
Dear JDEMPSEY

Can you please send me the HAAS 5 axis post to test it?
Thanks
my e mail: sinan-ba@hotmail.com