PDA

View Full Version : Need Help! Esprit post help



Old toolmaker
07-21-2012, 10:39 PM
I have esprit 2008 and have added machinetolerance of .0005 in system variables for a post for prototrak dpm3. The post currently outputs tenths and the control at the Mach. Converts it to conversational which is unstable. This same post works fine when I reinstall an older build of esprit. It rounds tenths to either .0000 or .0005 but in 2008 the software seems to ignore MACHINETOLERANCE : .0005

cbr_speedster
08-10-2012, 01:00 PM
Could you change it to output 3 place decimals instead of 4 place?

a1diesinker
08-10-2012, 03:16 PM
we are using 2012 Esprit when we updated to 2012 our edm wire post qiut working
they said everytime you update you have check for updated post as the old post may not work right any more


also an old toolmaker turned cad cam jockey