PDA

View Full Version : rhinocam post processor for mach3 for 5axis



komar197021
05-02-2012, 07:15 PM
Is there anyone that has rhinocam 2.0 post processor for mach3 for 5 axis
Thank you for reply

pointcloud
07-28-2012, 08:43 AM
Send a support email and they'll make you exactly what you want.

Reyad
07-28-2012, 04:42 PM
You have to post your g-code to maxnc machine ,
mach 3 will read it will with no problems .

awerby
07-28-2012, 05:29 PM
Sorry, you don't get the 5-axis program when you pay for the 3-axis version, but if you did pay for it, it should have been included in what you got. List prices on RhinoCAM (and VisualMill) are $1,250 for the base version (3-axis), $2,500 for the base version plus the 4th axis module, $5,000 for the Pro Version (4 axes plus lots of advanced machining strategies) and $10,000 for the Premium version with simultaneous 5th axis toolpathing. (Note: These prices don't include Maintenance, which is optional but recommended). We can do a little better on these prices, but we can't make them go away altogether...

Andrew Werby
ComputerSculpture.com — Home Page for Discount Hardware & Software (http://www.computersculpture.com)