PDA

View Full Version : boxford connection



oliver5555
11-20-2005, 04:29 PM
hi all
i reciently purchased a boxford tcl 160 cnc lathe ,made in 1993. it has a parallel port at the back of the machine . i have no software to control the machine from a pc . has anyone got any info as to what software to use, and how to configure the pc to run this lathe.
thanks olllie

txcowdog
11-20-2005, 11:49 PM
Good luck if you contact Boxford or their distributors in the USA. I bought two used Boxford Duets and couldn't get any response from the US offices or from the UK.

mfrank7143
03-31-2006, 01:46 PM
Forget using the Boxford software, buy a copy of Mach3 and convert the lathe. I messed around with boxford software (on a VMC) for ages and it was next to useless (was the very early Pc software). I have now converted my machine to run off a PC printer port. I have contacted Boxford and they are genrally quite helpfull and will upgrade any machine to the latest spec for around 3000 UKP


Mike