PDA

View Full Version : Fixture Offsets and Coolant



Neil M
01-20-2012, 10:47 AM
I've modified the existing Fadal post processor to work a little more to my liking but I can't see how to input fixture offsets other than by manually editing the post after post processing, E1-99 in the case of my machine.

Also although I select coolant on in the tool parameters dialogue screen the M8 code required is not output although M9 is hard coded at the end of the program in the post processor.

Maybe I'm missing something very straightforward?

Dan B
01-21-2012, 05:04 AM
See if this helps. This is a working post we use all the time. You can probably get some clues from this.

Dan

Neil M
01-23-2012, 03:14 AM
Thanks Dan, that was very useful.

seobts02
02-15-2012, 04:46 AM
It's useful. Thank you much!