PDA

View Full Version : Need Help! Dyna 4400M



befega
12-15-2010, 01:18 PM
Hi, I use Dyna myte4400M. I want to transfer the program from the pc. we bring the receiver state machine, such as the error text is on the E04. contribute to the solution I'll be glad you provide.
Thank you.

Hasan - Istanbul

Caprirs
12-16-2010, 08:22 AM
Hasan,

This topic should be in the Dynamechtronics forum (http://www.cnczone.com/forums/dyna_mechtronics/)instead of the DynaCNC forum.

Here is how I was transferring programs (http://www.cnczone.com/forums/355562-post12.html) to my DM4400M mills. That is part of this thread (http://www.cnczone.com/forums/computers_networking/13048-help_needed_connect_mitsubishi_meldas_pc.html)

befega
12-17-2010, 11:34 AM
thank you