PDA

View Full Version : Post Help Siemens 840D Rough Turning



Avokao
04-19-2010, 11:03 AM
Hi all
Have this little problem im doing a postproc for siemens 840D Lathe.
And cant figure out how to get the post to output a separate subprogram for
the contour description when i ll use the Rough cycle..

Any suggestions

Best Regards

Brakeman Bob
04-20-2010, 02:51 AM
Have you enabled proc (procedures) in the MAC file? There are three options for procs and all will initiate loops. Then you need to work your post so it creates a separate temporary file for the sub and then stitch it to the main program at the end.

Lc SolidCam
05-15-2010, 04:13 PM
Hi guys, can you send mi an post for siemens 840d? Mill turn, or just turn? I`m not so good so i can`t build my own post for turning. So if you can please sent me on honza.holan@centrum.cz thk

solidcamx
02-20-2014, 01:20 PM
http://www.cnczone.com/forums/solidcam/212314-solidcam-ctx-840d-millturn-post1441436.html#post1441436