3dprintforums logo



Results 1 to 7 of 7

Thread: Mori Seiki SH 5000 not moves any axis

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Mori Seiki SH 5000 not moves any axis

    Hi for all!
    Problem:
    Mori Seiki SH 5000/40 with Fanuc 18i/MSG-501 control. (APC with 2 palets)
    When turning on machine, system is booting and after massege "Open and close the door" when I open and closed the door turning on power for servo amps ATC and APC (SVU-20), in some seconds turning off it and after that turning on it again excepting APC servo amp.
    Not any alarm or massage after that and not any movement.
    Is there anybody who can explain me what may be the cause of this behavior?
    Thanks in advance!

    Similar Threads:
    Last edited by coldrex; 06-04-2013 at 01:37 PM.


  2. #2
    Registered
    Join Date
    May 2013
    Location
    India
    Posts
    128
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    See the Interlocks in ladder



  3. #3
    Registered
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    usa
    Posts
    4949
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    APC servo amp won't show much until time for pallet change. Check the MPG and make sure it's snapped in to the holder tight.



  4. #4
    Registered
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    I have Servo alarm (APC) EX1664 (319).
    And in manual operation do not rotating palet changer.
    I am working with Mori Seiki the first time and know not so much about it.
    So I need help very much.



  5. #5
    Registered
    Join Date
    May 2013
    Location
    India
    Posts
    128
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    The EX stands for External Alarm ( you can see the Details in ladder ) , Might be Check the Field Components / Fittings like , Air pressure / Proximity / Limits / Adjustments etc..



  6. #6
    Registered
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    usa
    Posts
    4949
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    You will need to go to the PMM (power Motion Manager) and see what alarm is on the Beta power mate controller. Most likely a dead battery and need zero return.



  7. #7
    Registered
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Estonia
    Posts
    7
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks for advices to all. It needs to set zero points so I am looking for Zero Point Adjustment SH5000-8000 instruction.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum from DIY CNC Machines to the Cad/Cam software to run them. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on

Facebook Dribbble RSS Feed