Results 1 to 4 of 4

Thread: Getting a 071 alarm,

  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    canada
    Posts
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default Getting a 071 alarm,

    I'm working on a Hardinge Conquest 42 lathe, with a GE Fanuc series O-T control. I'm trying to send a program from my computer to my machine, but every time I do I get this 071 Alarm. The 071 alarm means "Search address or program is not found" but I don't know how to fix it. Can anyone help??

    Similar Threads:


  2. #2
    Registered Mitsui Seiki's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    USA
    Posts
    464
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Do you have the % in the beginning and end?

    Stefan Vendin


  3. #3
    Registered
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    canada
    Posts
    5
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default figured it out

    Got her solved, thanx anyway



  4. #4
    Registered Mitsui Seiki's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    USA
    Posts
    464
    Downloads
    0
    Uploads
    0

    Default

    Ok,good.

    Stefan Vendin


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


About CNCzone.com

    We are the largest and most active discussion forum from DIY CNC Machines to the Cad/Cam software to run them. The site is 100% free to join and use, so join today!

Follow us on

Facebook Dribbble RSS Feed